Misiunea noastra

Deviza noastra este :
"Pretul incepe de la calitate si cu oameni de calitate!"
Misiunea noastra este sa oferim servicii de calitate, accesibile pentru toata lumea.
Logo
            TOPTEN AUTO

  Pregatirea suprafatei

cheia pentru o vopsire de calitate excelenta
vopsitorie auto

As vrea sa fac cateva precizari despre pregatirea suprafetelor in vederea vopsirii. Aceasta etapa este esentiala pentru a obtine o lucrare de calitate. De multe ori se asteapta de la vopsitor sa faca adevarate minuni prin remedierea greselilor care se fac pe parcursul etapei de pregatire. Sunt cateva detalii peste care se trece uneori prea repede si care afecteaza calitatea finala a reparatiei auto.

As sublinia ca pregatirea incepe cu operatia de spalare a autoturismului. Acesta va intra curat in atelierul de reparatii. Doar in aceste conditii se poate face eficient inspectia vizuala a panourilor si marcarea defectelor ce vor fi reparate.

Citeste mai mult

Despre noi

topten auto
Succesul in afaceri presupune pregatire, disciplina si munca multa, daca nu esti speriat de aceste lucruri, oportunitatile sunt mereu foarte mari.

Ma numesc Constantin Popescu si lucrez in domeniul auto de peste 15 ani.De-a lungul timpului am lucrat la reprezentante precum Premium Auto Motors, Tiriac Auto si altele.Avand un spirit antreprenor, am decis sa deschid propriul service auto TOPTEN AUTO, in str. Gherghitei, nr. 60.

Suntem un Service Auto Autorizat RAR cu experienta in acest domeniu si ne mandrim cu calitatea serviciilor oferite.Suntem optimisti, tineri si increzatori in fortele proprii. Mizam pe calitate, profesionalism, corectitudine si seriozitate.

"O afacere trebuie sa evolueze, sa fie amuzanta, sa te ajute sa iti exersezi spiritul creativ" - Richard Branson

Galerie foto

vopsitorie
              auto topten
vopsitorie
              auto topten
polish auto
              topten

tinichigerie
              auto topten

tinichigerie
              auto topten

polish auto
              topten
flyerTopten
               auto

Program

Luni-Vineri
8.30 - 17.00
Sambata si Duminica
doar cu programare telefonica la
0769.498.688 | 0786 461 269